OVER DELHEM FENCING & CONSULTING

Frank Delhem in eerste allstar kostuum, jaren '60

Delhem Fencing & Consulting is ontstaan uit de jarenlange vriendschap met de familie Messemer van het Duitse bedrijf allstar. Het leven van mijn vader, Frank Delhem, stond in het teken van het schermen. Nadat hij in 1944 in de Zoo van Antwerpen een demonstratie van de schermsport zag, raakte hij erdoor gepassioneerd. Hij reeg vele nationale en internationale titels aan zijn degen en nam deel aan de Olympische Spelen. Hij bleef 75 jaar verbonden met de Belgische schermsport.

Mijn vader bracht de liefde van het schermen over op zijn kinderen, en toen die het huis uitgingen, richtte hij in 1988 zijn eigen schermsportzaak op, waarbij hij zijn kennis en ervaring ten dienste van de atleten stelde. Hij ging ermee door tot hij in januari 2020 jammer genoeg overleed. Volgens velen een groot verlies voor het Belgische schermen.

Nu ga ik in zijn voetsporen treden. Ook ik wil heel graag mijn kennis over het schermen en de schermproducten van allstar delen met iedereen die bij het schermen betrokken is. Vanaf heden is de webshop van www.allstar.de ook voor België opengesteld en kan iedereen rechtstreeks schermmateriaal van allstar bestellen. Vergeet niet om bij het icoontje  'Belgium' te selecteren!

Marc Delhem en Frank Messemer
Marc Delhem en Frank Messemer
november 2021

Delhem Fencing & Consulting zal optreden als servicepoint en u begeleiden bij uw bestellingen. Wij zullen uw vragen over leveringen en materiaal van allstar zo goed als mogelijk beantwoorden. Daarnaast kunnen we op afspraak aanwezig zijn voor koopavonden en advies over schermmateriaal. Dit kan zowel bij schermclubs als tijdens toernooien in België. Met Delhem Fencing & Consulting willen we ook een informatiepunt zijn ter ondersteuning van de schermclubs, hun leden, de ouders en alle schermers; van kinderen tot veteranen, beginnend, recreatief, competitieschermers en topatleten... Kijk zeker verder bij 'diensten van Delhem Fencing & Consulting' en andere hyperlinks!