DE DIENSTEN VAN DELHEM FENCING & CONSULTING

Servicepoint

Wij begeleiden u bij uw bestellingen en beantwoorden uw vragen over leveringen en materiaal van allstar

Wij nemen, als u dat wenst, in uw plaats contact op met de hoofdzetel in Duitsland en zoeken voor u de meest geschikte oplossing!

hoofdzetel allstar in Kusterdingen, Duitsland

Informatiepunt

Wij staan ook tot uw dienst om uw vragen over de technische aspecten van wapens te beantwoorden en kunnen u bijstaan als u informatie zoekt over de infrastructuur en de inrichting van een schermzaal. Wij zullen dan als tussenpersoon fungeren tussen u als klant en het 'allstar Fechtcenter' in Kusterdingen,  Duitsland.

Wij willen met onze website informatie verschaffen voor de beginnende en de gevorderde schermers. Hoe moet je je schermkledij wassen? En hoe houd je een masker schoon? Hoet kan je problemen met je wapens of je lichaamsdraad (fil de corps) oplossen? Wat neem je mee in je schermzak op toernooi? Neem zeker eens een kijkje bij de hyperlink 'Informatie'! 

Ben je geïnteresseerd in de productie van schermmateriaal, werp dan eens een blik op de fotogalerij!

Verkoop en advies op aanvraag

Op afspraak verzorgen wij een koopavond met advies over schermmateriaal bij de Belgische schermclubs of kunnen wij aanwezig zijn op toernooien in België .

Wij geven advies over de aankoop van een schermuitrusting aan zowel de ouders van beginnende schermertjes als aan de gevorderde schermers. We werken met pasmodellen en heben ook een voorraad bij van de meest verkochte items. Kledij kan ook op maat worden worden besteld mits een meerkost. Bekijk ook de maattabellen!

U kan bij de bestelling van uw schermkledij ook vragen om ze te laten bedrukken. En als u uw schermzak of rollbag wat wil pimpen, dan zijn er ook hier wel wat mogelijkheden!

Clubs kunnen bij ons ook terecht voor pakketten. Zowel individuele als gezamenlijke aankopen zijn mogelijk. Houd wel altijd rekening met verzendingskosten en leveringstijden. Deze laatste kunnen ten tijde van de coronacrisis al eens afwijken wegens het ontbreken van essentiële grondstoffen...