DE DIENSTEN VAN DELHEM FENCING & CONSULTING

Bestellingen

Zoals reeds vermeld op de 'homepage', kan u bestellingen plaatsen op verschillende mogelijkheden. 

    1.  U kan via Delhem Fencing & Consulting bestellen. Als catalogus gebruiken wij de             webshop van www.allstar.de . Als u uw keuze gemaakt hebt, mailt u uw                     bestelling naar schermen-escrime@delhem.be en wij doen de rest. Vermeld zeker           steeds goed de maat, FIE of non-FIE en of het een links- of rechtshandige                     uitvoering moet zijn.

    2. Hoewel wij een grote voorraad opgebouwd hebben, kunnen we helaas niet alles in          stock nemen en zal er ook nog een deel op bestelling zijn. Denk bijvoorbeeld aan            schermvesten met bedrukkingen, luxe-uitvoeringen als Startex en Ultra-light                  elektrische vesten, maten voor lange en kleine mensen, materiaal voor coaches en          rolstoelschermen, signalisatie- en installatiemateriaal...

        U kan bij de bestelling van uw schermkledij natuurlijk wel vragen om ze te laten            bedrukken. En als u uw schermzak of rollbag wat wil pimpen, dan zijn er ook hier            wel wat mogelijkheden!

        Jammer genoeg zijn er op dit moment voor bepaalde goederen nog steeds vrij                lange wachttijden. 

    3. U kan rechtstreeks bestellen via de webshop in Duitsland  www.allstar.de . Ga            naar de website en klik rechts bovenaan op het icoontje en kies voor                        'Belgium/Belgien. Houd wel rekening met de transportkosten.

    4. U wacht tot er een koopavond wordt gehouden bij uw schermclub of tot u ons                tegenkomt met een stand met wapenservice op een toernooi. 

      Kalender seizoen 2023-2024: (wordt constant aangepast)  

DATUM                               STAD / CLUB                                          WELK TORNOOI?                                    
23 en 24/03/2024                Gembloux / Les 3 armes                          Belgisch kampioenschap senioren 2024          
13 en 14/03/2024 Lessines / CRE Detaille Provinciaal kampioenschap Henegouwen
4/05/2024 Leuven / Schermclub Parcival VSB Beker alle categorieën
25 en 26/05/2024 CE Charleroi Circuit Jeunes Lames # 6 

Wij begeleiden u bij uw bestellingen en beantwoorden uw vragen over leveringen en materiaal van allstar.Wij nemen, als u dat wenst, in uw plaats contact op met de hoofdzetel in Duitsland en zoeken bij mogelijke problemen voor u de meest geschikte oplossing!

hoofdzetel allstar in Kusterdingen, Duitsland

Consulting

Wij geven ook graag advies. Zowel over de aankoop van een schermuitrusting aan ouders van beginnende schermertjes als over de infrastructuur en inrichting van een schermzaal aan clubs. Wij zouden dan als tussenpersoon kunnen fungeren tussen u als klant en het 'allstar Fechtcenter' in Kusterdingen, Duitsland.

Wij staan ook tot uw dienst om uw vragen over de technische aspecten van wapens te beantwoorden.

Met Delhem Fencing & Consulting willen we ook een informatiepunt zijn ter ondersteuning van de schermclubs, hun leden, de ouders en alle schermers; van kinderen tot veteranen, beginnend, recreatief, competitieschermers en topatleten...Bekijk bijvoorbeeld de materiaalnormen en de leeftijdscategorieën. Heb je interesse in het onderhoud van je schermmateriaal of in het oplossen van problemen met je wapen of fil de corps? En hoe houd je een masker schoon? Vind je een checklist om op toernooi te gaan wel handig? Of lijkt de preventie van sportblessures je wel interessant? Neem zeker eens een kijkje bij de hyperlink 'Informatie' en 'Medisch'! 

Ben je soms geïnteresseerd in de productie van schermmateriaal, werp dan eens een blik op de fotogalerij!