DE DIENSTEN VAN DELHEM FENCING & CONSULTING

Bestellingen

Zoals reeds vermeld op de 'homepage', kan u bestellingen plaatsen op verschillende mogelijkheden. 

    1.  U kan via Delhem Fencing & Consulting bestellen. Als catalogus gebruiken wij de                      webshop van www.allstar.de . Als u uw keuze gemaakt hebt, mailt u uw bestelling naar            schermen-escrime@delhem.be en wij doen de rest. Vermeld zeker steeds goed de maat,              FIE of non-FIE en of het een links- of rechtshandige uitvoering moet zijn.

    2. Vanaf april 2022 hebben wij ook een groot deel van het assortiment van allstar in voorraad.          Helaas kunnen we niet alles in huis halen en zal er ook nog een deel op bestelling zijn.                  Denk bijvoorbeeld aan schermvesten met bedrukkingen, luxe-uitvoeringen als Startex en              Ultra-light elektrische vesten, maten voor lange en kleine mensen, materiaal voor coaches            en rolstoelschermen, signalisatie- en installatiemateriaal...

        U kan bij de bestelling van uw schermkledij ook vragen om ze te laten bedrukken. En als u            uw schermzak of rollbag wat wil pimpen, dan zijn er ook hier wel wat mogelijkheden!

       Jammer genoeg zijn er op dit moment voor bepaalde goederen nog steeds vrij lange                     wachttijden. 

    3. U kan rechtstreeks bestellen via de webshop in Duitsland  www.allstar.de . Ga naar de                website en klik rechts bovenaan op het icoontje en kies voor 'Belgium/Belgien. Houd              wel rekening met de transportkosten.

    4. U wacht tot er een koopavond wordt gehouden bij uw schermclub of tot u ons tegenkomt            met een stand met wapenservice op een toernooi. 

      Kalender seizoen 2023-2024: (wordt constant aangepast)  

DATUM                      STAD / CLUB                                         WELK TORNOOI?                                    
4/11/2023 Schilde Antwerpse Provinciale Kampioenschappen
5/11/2023 Brugge / Hallebardiers VSB Beker floret jeugd en volwassenen
6/11/2023 Kortrijk/ Hallebardeirs Clubverkoop
25-26/11/23 Perwez / Les 3 armes CN/NC Tournoi de la ville de Gembloux
2/12/2023 Watermaal/Bosvoorde - Maison d'escrime Challenge Hulin Lecomte / Des Ecuyers
3/12/2023 Watermaal/Bosvoorde - Maison d'escrime  Ladies Trophy / Challenge Maître Verhalle
9/12/2023 CE Charleroi Clubverkoop
27-28/01/2024 Watermaal/Bosvoorde - Maison d'escrime Circuit Jeunes Lames # 3 
10/02/2024 Gembloux  Belgisch studentenkampioenschap 2024
24-25/02/24 Embourg Tournoi des Dernières Neiges
9-10/03/24 Nivelles Nationaal circuit Seniors
15-16-17/ 03/2024     Sint-Niklaas FIE SGK Ladies World Cup
23-24/03/24 Gembloux  Belgisch kampioenschap senioren 2024
25-26/05/24 CE Charleroi Circuit Jeunes Lames # 6 

 

Wij begeleiden u bij uw bestellingen en beantwoorden uw vragen over leveringen en materiaal van allstar.Wij nemen, als u dat wenst, in uw plaats contact op met de hoofdzetel in Duitsland en zoeken bij mogelijke problemen voor u de meest geschikte oplossing!

hoofdzetel allstar in Kusterdingen, Duitsland

Consulting

Wij geven ook graag advies. Zowel over de aankoop van een schermuitrusting aan ouders van beginnende schermertjes als over de infrastructuur en inrichting van een schermzaal aan clubs. Wij zouden dan als tussenpersoon kunnen fungeren tussen u als klant en het 'allstar Fechtcenter' in Kusterdingen, Duitsland.

Wij staan ook tot uw dienst om uw vragen over de technische aspecten van wapens te beantwoorden.

Met Delhem Fencing & Consulting willen we ook een informatiepunt zijn ter ondersteuning van de schermclubs, hun leden, de ouders en alle schermers; van kinderen tot veteranen, beginnend, recreatief, competitieschermers en topatleten...Bekijk bijvoorbeeld de materiaalnormen en de leeftijdscategorieën. Heb je interesse in het onderhoud van je schermmateriaal of in het oplossen van problemen met je wapen of fil de corps? En hoe houd je een masker schoon? Vind je een checklist om op toernooi te gaan wel handig? Of lijkt de preventie van sportblessures je wel interessant? Neem zeker eens een kijkje bij de hyperlink 'Informatie' en 'Medisch'! 

Ben je soms geïnteresseerd in de productie van schermmateriaal, werp dan eens een blik op de fotogalerij!